Sunday, September 13, 2009

...smile :)

there are websites to collect opinions, and websites to collect poems and there are websites to collect secrets. This one collects smiles:
Sunt prea putini cei care te-au surprins zambind ultima oara. Mai tii minte cand? De ce? Ce te impiedica in celelalte situatii, daca atunci cand ai zambit ultima oara erai doar tu? Cred ca sunt multi cei care ar prinde curaj daca ai impartasi momentul. Poate avem noroc si vor zambi din nou, poate ai noroc si vei zambi si tu, amintindu-ti!
Sunt Octavian si m-am tot gandit la asta, apoi am creat http://zambet.joacadeamine.ro cu ajutorul Posterous (e o platforma de colaborare foarte simpla, ne lamurim spre sfarsit). E un proiect la care pot participa toti oamenii din lume sau doar cativa, trimitand mesaje despre situatiile in care zambesc de obicei sau amintindu-si ultimele zambete. Nu este un site personal, ci un proiect din care probabil faceai oricum parte, impartasindu-ti zambetul din cand in cand. Eu propun sa faci asta online.
Dorinta mea este sa strangem sute sau/de mii de zambete, astfel incat sa aratam ca muschii fetei sunt inca mobili, ca obiectele, situatiile si oamenii din jurul nostru sunt pe punctul de plecare de care avem nevoie pentru o stare sufleteasca pozitiva (oricare ar fi definitia pe care i-o dam fiecaruia in parte).
Mesajele trimise prin e-mail la post@zambet.posterous.com apar automat pe site, conform continutului din fiecare mail. Titlul este dat de subiectul e-mailului. Iar semnatura este optionala, ca parte din continut. Cand vei scrie, vei primi cat de repede o confirmare a postarii textului tau, a imaginii alese, a linkului sau al clipului audiovideo care te-a facut sa zambesti.
M-as bucura sa stie toata lumea cand zambesti. La fel cum te vei bucura si tu ca suntem multi, da vestea mai departe!

Și cine știe, poate într-o zi zâmbetele noastre vor fi toate într-o carte!

Just because each and every smile is precious, the memory of a smile is always worth to be preserved. And , by the way, Octavian is asking when was the last time you did smile?

No comments: